HIER
STAAN

WIJ
VOOR

Vunch is gesloten…maar toch open! Onder een andere naam bent u weer heel erg welkom vanaf 29-3. Wij gaan verder onder de naam Pluktea (www.pluktea.nl) U vindt daar ook onze lunchkaart, openingstijden en verdere informatie!

 

 

Vunch is groen! We werken biologisch , vegetarisch en zoveel mogelijk plantaardig. Je zult versteld staan van de lekkere gerechten die er op deze manier te maken zijn! We gebruiken veel groenten en kruiden uit eigen bio tuin. Onze thee komt vers van het land. Ook onze gedroogde theeën komen uit eigen tuin.

taart.
Wij maken ook taartjes en andere zoetigheden, deze zijn altijd  lactosevrij en kunnen ook glutenvrij of suikervrij gemaakt worden. Taart  voor thuis ? Ook dit kan, neem, wanneer mogelijk, je eigen bakjes mee: beter voor het milieu! wil je meer dan een paar stukken taart meenemen? dat kan ook, een hele of halve taart is ook prima. maar laat het even weten van te voren zodat wij de taart voor u kunnen reserveren.

 

Vunch wil zich onderscheiden door een enorm aanbod van heerlijke drankjes. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe frisjes, lattes of limonades. Je zult versteld staan van onze drankenkaart. Dus…gewoon een drankje komen drinken kan ook!
Wat hebben we zoal staan op de kaart: Goede koffie, heerlijke thee, biologische(suikervrije) cola en vele andere frisjes, kurkuma latte(golden milk), gingerbeer, diverse soorten (huisgemaakte) icetea.. maar nog veel meer.. ook is er iedere week speciale aandacht voor een drankje, zie ons bord wanneer je langskomt voor een goed verhaal over een bijzonder drankje!

 

Vunch bevind zich op een kwekerij. In een supergroene omgeving dus. In de kas bevind zich de lunchroom. Buiten hebben wij een terras waar je lekker in de zon of schaduw kunt gaan zitten. In een ontspannen en ongedwongen sfeer kun je genieten van een lunch, taartje of een goede kop thee of koffie. Verwacht geen restaurant maar meer een huiskamer waar iedereen zijn plekje mag uitzoeken. Je mag reserveren, hoeft niet.

 

Al raden wij dit op de zaterdag wel aan, want wij werken samen met Pluktea: Pluktea is op de zaterdagen erg druk bezocht waardoor er soms geen tafels meer vrij zijn. Bent u met een groep groter dan 5 of komt u van ver, dan raden wij aan te reserveren om zeker te zijn van een plaatsje!

 

Wij hebben een leestafel met diverse boeken en tijdschriften. Iedereen is welkom: jong oud, alleenstaand of een gezin. Het maakt ons niet uit: wanneer het maar gezellig is!

Voor de kids hebben we heerlijke menuutjes, 2 kinderstoelen, wat boekjes, kleurspulletjes, een zandbakje en wat speelgoed.

 

High tea bij Vunch?

Ook dat kan. Vegan of vega, wij maken heerlijke zoete en hartige hapjes uiteraard vergezelt van very nice tea! Je kunt kiezen uit onze uitgebreide theekaart of kies voor heerlijke verse thee uit de tuin. uiteraard krijg je eerst een huisgemaakte limonade bij binnenkomst. Daarna brengen wij alle hapjes, in de volgorde die jij wenst!
meer weten over de hightea? neem even contact op.
Je kunt trouwens ook een workshop thee plukken bij ons volgen, kijk dan op www.pluktea.nl.

Vunch wil ook graag een plek zijn waar van alles gebeurd. Daarom kun je bij ons ook kookdemonstraties, yoga(wandelingen), proeverijen, en nog veel meer tegen gaan komen in de toekomst. Wil jij iets doen op dit vlak, neem dan contact op voor de mogelijkheden! Wil je op de hoogte gehouden worden van de activiteiten die er komen ? schrijf je in voor de nieuwsbrief!

 

 

Voedsel allergieën

Wij informeren u mondeling over de allergenen op onze menukaart.

Vraag ernaar bij de bediening.

 

Wanneer u een allergie of intolerantie heeft voor een voedingsmiddel, laat ons dit dan het liefste van te voren weten! Wij bakken alles vers en zo kunnen wij rekening met uw wensen houden. Wij hebben veel kennis over voeding maar in het geval van een ernstige allergie raden wij u aan ons zeer goed te informeren en geven geen garantie dat er geen kruis besmetting kan optreden.